Isolering Funäsdalen

Håll tätt med isolering i Funäsdalen

Letar du efter miljövänlig, hållbar och tät isolering i Dalarna? Vi erbjuder cellulosaisolering av hög kvalitet, tillverkad helt och hållet av återanvänt tidningspapper och påverkar därför miljön minimalt. Dessutom är isoleringen bättre än traditionell isolering i flera bemärkelser.

Den isolering vi tillhandahåller är av det välrenommerade varumärket Isocell – en produkt med utmärkta egenskaper som sänker din elräkning samtidigt som den är skonsam mot naturen.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi med ett offertförslag. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar.


Isolering Funäsdalen – varför cellulosaisolering?

Isocell har en mycket bra förmåga att isolera mot kyla och värme, men det är bara en av isoleringens fördelar. Materialet både absorberar och avger fukt och passar därför bra i fuktiga miljöer som normalt kan leda till en hel del fuktproblem. Jämfört med fiberull har det också fördelar i händelse av brand eftersom det inte smälter vid höga temperaturer.

Här är några av fördelarna med vår isolering

  • Isolerförmågan mot kyla är den mest grundläggande egenskapen hos vår isolering, som fyller ut hela hålrummet som sprutas in. Dessutom uppstår det inga skarvar i isoleringen som kan läcka kyla eller värme. Isocell håller helt enkelt riktigt tätt.
  • Brandsäkerheten är generellt bättre än traditionella isoleringar eftersom Isocell inte smälter – det är bara ytan som blir svart.
  • Ljudmässigt är också cellulosaisoleringen mycket bra. I exempelvis mellanväggar håller den effektivt ljudet på plats.

Ett etablerat isoleringsmaterial

Materialet har använts i Sverige i över 20 år, och allt fler får upp ögonen för fördelarna med Isocell. Inte minst i Europa är denna isolering mycket populär och har säkrat en bra inomhusmiljö runt om på kontinenten.

isolering funäsdalen

Effektiv ekologisk isolering

Isocell har inte bara egenskaper som gör den till det överlägset bästa valet ur miljöhänseende, utan också isolerförmåga och andra egenskaper i en klass för sig. Isocell passar utmärkt i fuktiga miljöer, då cellulosan vare sig möglar eller förmultnar. Istället absorberar den och avger fukt och skyddar därmed hela huset mot fuktproblem som kan bli mycket.

Smälter inte vid höga temperaturer

Materialet är också brandsäkert då det inte smälter som fiberull utan endast kolar på ytan. Det erbjuder dessutom ett mycket bra skydd mot olika skadedjur.

De här egenskaperna uppnås med cellulosans inneboende egenskaper och med hjälp av tillsatta salter, som även de är miljövänliga.

Vi hjälper dig med isoleringen

Vi säljer inte bara ekologisk isolering i Funäsdalen utan hjälper dig även att få den på plats. Vi har bokstavligt talat isolerat allt från koja till slott och har samlat på oss en gedigen erfarenhet av att bearbeta materialet för att resultatet ska bli perfekt. Våra erfarna medarbetare gör alltid allt vad de kan för att säkra en bra isolering hemma hos dig.

Större kommersiella eller offentliga fastigheter går lika bra att isolera med Isocell som en friggebod. Det är också ett utmärkt alternativ för tilläggsisolering av exempelvis vind eller kalla golv. Vi förbättrar isolering vid renoveringar likväl som vid nybyggen.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra produkter och tjänster inom isolering i Funäsdalen.

Din lokala expert på miljövänlig isolering