Isolering Lofsdalen

Isolering Lofsdalen

Välkommen! Vi säljer och installerar isolering i Lofsdalen och hela Dalarna. Vi använder oss av isoleringen Isocell, en etablerad och typgodkänd cellulosaisolering med flera stora fördelar jämfört med andra typer av isolering.

Vår isolering tillverkas av återvunnet tidningspapper och belastar därmed miljön minimalt. Samtidigt är isolerförmågan med cellulosa utmärkt och isoleringen är miljövänligt behandlad för att motstå skadedjur och mögel. Isocell är dessutom en mycket brandsäker isolering.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer eller återkommer med en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att prata med er!


Många fördelar med cellulosabaserad isolering

Vår högklassiga isolering passar inte bara bra i Lofsdalen och hela Dalarna utan i hela Sverige och världen. Förmågan att hantera fukt och många andra positiva egenskaper ger detta mycket goda resultat. Ett annat stort plus med Isocell är att det inte möglar eller förmultnas och inte heller är brandfarligt.

Självklart är det också en stor fördel att isoleringen är miljövänlig till hundra procent. Eftersom Isocell tillverkas av returpapper går det åt några träd överhuvudtaget i tillverkningen. De enda tillsatserna är salter, som används för att skydda mot brand, skadedjur och mögel. Inga miljöfarliga ämnen kommer att läcka ut i naturen när ni använder Isocell.

Låt oss hjälpa till med isoleringen i Lofsdalen! Efter många år i branschen har vi bred erfarenhet av att hantera materialet och ser till att det hamnar på alla de rätta platserna i en byggnad.

isolering lofsdalen

Isolering Lofsdalen åt små och stora kunder

Storleken på uppdraget är av mindre betydelse. Vi har det mesta från slott till friggebodar – alltid med samma engagemang och yrkesskicklighet. Alla kunder är lika viktiga för oss. Cellulosaisolering kan med fördel användas till de flesta typer alla byggnader, vare sig det handlar om offentliga/kommersiella fastigheter eller privata bostäder. Vi har lång vana av att isolera i alla typer av fastigheter i hela Sverige.

Isolering Lofsdalen – mer information

Cellulosaisolering är ett utmärkt sätt att spara pengar på värme- och kylkostnader, öka komforten i ditt hem och minska miljöpåverkan. Här är några fakta om cellulosaisolering:

  • Cellulosa tillverkas av återvunna tidningar och andra material, så det är ett miljövänligt val för isolering.

  • Den har utmärkta termiska prestanda, vilket innebär att den kan hålla varm luft ute under sommarmånaderna och hålla varm luft inne under vintermånaderna.

  • Det ger också överlägsna ljuddämpande egenskaper.

  • Cellulosaisolering installeras med minimala störningar i ditt hem eller företag - den kräver ingen större konstruktion eller specialverktyg.

  • Den tar inte skada av fukt som vissa andra typer av isolering och förblir därför effektiv under en längre tid.

  • Cellulosaisolering innehåller inga kemikalier, formaldehyd eller andra farliga ämnen.

  • Den är giftfri, icke-irriterande och säker att arbeta med.

  • Den är också brandbeständig och har utmärkt motståndskraft mot mögel och mögeltillväxt.

  • Genom att installera cellulosaisolering kan du spara upp till 20 procent på dina energiräkningar!

  • Välkommen att kontakta oss för att få en offert, eller svar på dina frågor om vår isolering i Lofsdalen.

Din lokala expert på miljövänlig isolering